6d Sixd Energy Bar Raspberry 6x45g

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Naast de juiste sportdrank zijn ook energierepen en -gels vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energievoorziening tijdens (uithoudings) oefeningen. Bars met veel eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging en daarmee de absorptiesnelheid van de gewenste energiebron (koolhydraten). Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een "vol" gevoel en maagdarmklachten.

6d ENERGY BAR heeft een laag proteïne- en vezelgehalte met een matig vetgehalte en is daarom een ​​licht verteerbare, koolhydraatrijke reep. Dankzij zijn zachte textuur is deze compacte energiebron heel gemakkelijk om op te kauwen, zelfs bij koud weer. Dit maakt de 6d ENERGY BAR een uitstekende optie om vlak voor het sporten te gebruiken en / of om af te wisselen met andere energierepen en gels tijdens het sporten. Een reep bevat 31 g koolhydraten in een verhouding van 2: 1 glucose tot fructose. Dankzij deze 2: 1-verhouding kan het lichaam tot 90 g koolhydraten per uur opnemen. In tegenstelling tot de meeste andere "energierepen", bevat de 6d ENERGY BAR ook 100 mg natrium. De toevoeging van natrium zorgt voor een snelle aanvulling van de zoutreserves in het lichaam. Dit is vooral belangrijk voor atleten die niet alleen veel zweten, maar ook veel zout uitzweten ("zoute truien"),

Kortom, de 6d ENERGY BAR is bij uitstek geschikt voor alle atleten die vlak voor en / of tijdens het sporten snel beschikbare energie nodig hebben, zowel bij koud als warm weer.

Gebruik

Neem 1-2 repen per uur training, afhankelijk van de trainingsduur en intensiteit, en de combinatie met andere energierepen, -gels of drankjes. Er moet echter rekening worden gehouden met de behoefte aan gelijktijdige hydratatie, suppletie van zouten en het voorkomen van maag- / darmklachten. Daarnaast zijn persoonlijke voorkeuren (bijv. Vaste versus vloeibare energie, smaakvoorkeuren) ook belangrijk. Er is dus behoefte aan een geïntegreerde visie op het gebruik van sportdranken, gels en energierepen voor, tijdens en na het sporten.

Vanwege de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aan te raden om de 6d ENERGY BAR altijd in combinatie met water te gebruiken. Dit om een ​​goede opname te garanderen en om het risico op maagdarmklachten tijdens inspanning te minimaliseren.

Samenstelling

Voedingsinformatie: framboos

/ 100 g / 45g (1 reep)
Energie 1675 kJoule 754 kJoule
400 Kcal 180 Kcal
Vetten 10 g 4,7 g
waarvan verzadigd 0,9 g 0,4 g
Koolhydraten 69 g 31 g
van welke suikers 59 g 27 g
Vezels 4,0 g 1,8 g
Eiwitten 5,6 g 2,5 g
Zout 0,56 g 0,25 g
Natrium 225 mg 101 mg

Ingrediënten: framboos

suiker; amandelen ; glutenvrije havervlokken ; glucose siroop; dextrose; frambozenblokjes 5% [puree (appelconcentraat, framboos); glucose-fructosestroop; glucose siroop; suiker; tarwevezels ; stabilisator: glycerol; concentraat (zwarte bes, bosbes, donkere wortel); geleermiddel: pectine; zuurteregelaars: appelzuur, citroenzuur; natuurlijke smaak; onverhard palmvet]; natuurlijke smaak; zout; zuurteregelaar: citroenzuur; conserveermiddel: kaliumsorbaat. Kan sporen van noten

Details
CNK4179818
FabrikantenMedix Laboratoires NV, SNAD - Sports Nutrition Advice and Distribution
Merken6D Sports