Arko Essentiel Spray Afstotend A/muggen 60ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arko Essentiel Antimuggenspray voor de huid houdt onmiddellijk de muggen weg.

Gebruik

Het etiket lezen vóór gebruik. Uitwendig gebruik; niet inslikken Buiten bereik van kinderen houden. Niet rechtstreeks op het gezicht verstuiven. Niet op het gezicht en de handen aanbrengen voor de leeftijd van 30 maanden. Veroorzaakt ernstige irritatie van de ogen. Niet aanbrengen rond de ogen, de slijmvliezen, uitgebreide huidletsels of in geval van een voorgeschiedenis van een huidallergie. Bij contact met de ogen, de ogen verscheidene minuten spoelen met koud water. Als de oogirritatie aanhoudt, een arts raadplegen en hem de flacon tonen

Samenstelling

Citrepel 75 afkomstig van citronella van Java (Cymbopogon winteranus oil, fractionated, hydrated, cyclized). EUH208: Bevat citronellal, citronellol en d-limoneen. Kan een allergische reactive veroorzaken. Biocide TP19 insectwerende lokstoffen. Verstuiver zonder gas, zonder DEET en zonder alcohol.

Details
CNK3215449
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma
Breedte43 mm
Lengte38 mm
Diepte129 mm