Naqi Warming Up Competition 1 Lipo-gel 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NAQI® Warming Up Competition 1 is een beschermende, waterafstotende en licht opwarmende lipogel om de spieren op te warmen en de huid te beschermen.De ideale bescherming om warmteverlies te verminderen en de spieren passief op te warmen voor sporters met een gevoelige huid bij temperaturen onder de 15°C en bij en vochtige weersomstandigheden.

Met een zacht en aangenaam warmtegevoel biedt de NAQI® Warming Up Competition 1 bescherming bij buitensporten en temperaturen onder de 15°C en / of bij regen.

De niet -occlusieve lipogel vult de actieve opwarming aan door de bloedsdoorstroming te ondersteunen en de spieren op te warmen. Daarnaast wordt de warmte afgifte vertraagt door een beschermende film op de huid.

Van zodra regen of modder (en ook transpiratie) met de huid in contact komt zal dit verdampen en warmte onttrekken aan het lichaam. De NAQI Warming Up Competition legt een beschermende oliefilm op de huid en voorkomt de afkoeling door verdamping.

Met een toevoeging van zachte oliën (lavandin en marjolein) wordt de bloedcirculatie geactiveerd en een lage concentratie van kamfer zorgt voor een opwarmend effect.

  • Zacht warmtegevoel, speciaal voor gevoelige huid
  • Passieve opwarming
  • Ideaal om de huid te beschermen bij minder gunstige weersomstandigheden zoals koude en regen
  • Activeert de doorbloeding
  • Vertraagt de warmteafgifte
  • Kan roodheid veroorzaken
  • Belemmert de natuurlijke huidademhaling en transpiratie niet
Gebruik

bij koud weer tien minuten voor een inspanning en zeker na
een opwarmende massage de benen, armen, rug en nek
zachtjes inmasseren. Zonodig herhalen. Vermijd contact
met het aangezicht en de slijmvliezen.

Samenstelling

Cetearyl Ethylhexanoate, Paraffinum Liquidum, Ethylene-VA Copolymer, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Lavandula hybrida Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Camphor, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis Extract.

Indicatie

Te gebruiken bij temperaturen onder de 15°C om de spieren op te warmen en de huid te beschermen tegen afkoeling.

Details
CNK4134771
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI