Suprasorb C Kp Steriel 6x 8x0,8cm 5 20482

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Suprasorb® C Collageen-wondverband heeft een poreuze structuur met een opvallende capillaire activiteit waardoor het vocht kan opnemen. Deze fysieke eigenschap waarbij continu exsudaat wordt geabsorbeerd, resulteert in het opnemen van celdébris (zoals necrotisch weefsel en fibrineuze coating), evenals ontstekingen veroorzakende proteases en cytokines. Hierdoor wordt de vorming van granulatieweefsel ondersteund en versneld. De immigratie van fibroblasten wordt geïnduceerd en de collageensynthese gestimuleerd. Tijdens de granulatiefase en bij het begin van de epithelisatiefase wordt, door het defect continu te voorzien van collageen van hoge kwaliteit, de nieuwe vorming van lichaamseigen collageenfibrillen en -vezels ondersteund. De reconstructie van het wondbed ondersteunt de benodigde proliferatie en migratie van epidermale cellen. Dit helpt bij de wondgenezing.*

*Claims over de prestaties zijn voornamelijkgebaseerd op niet-klinische onderzoeken.

Samenstelling

Collageen van bovine oorsprong

Indicatie

Suprasorb® C is bijzonder geïndiceerd als na behandeling met andere wondverbanden stagnerende wondomstandigheden worden aangetroffen.

Indicaties:

  • diabetische ulcera
  • decubituswonden
  • veneuze of gemengd vasculaire ulcers
  • secundair genezende operatiewonden
Gegevens
CNK1544758
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte80 mm
Lengte100 mm
Diepte80 mm