Pure Encapsulations Huid Haar Nagels Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Onze huid, haar en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Naast de cosmetische verzorging van buitenaf dragen nutricosmetica – een voldoende aanvoer van micronutriënten van binnen-uit – ook bij tot onze schoonheid. De formule Huid-Haar-Nagels van Pure Encapsulations® combineert vitaminen en spoorelementen met speciale bioactieve stoffen en blijft daarbij trouw aan haar filosofie van zuivere bestanddelen. Biotine en koper zijn goed voor het behoud van sterk haar en een mooi en gelijkmatig huidbeeld. Zink en vitamine C en E beschermen onze cellen tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling. Silicium, dat in bamboe-extract voorkomt, is een essentieel mineraal voor structuurgevende eiwitten zoals collageen in de huid, en keratine in haar en nagels. Meer structuur betekent minder rimpels, stevig haar en sterke nagels. Het micro-nutriëntencomplex Huid-Haar-Nagels is beschikbaar in de vorm van ideaal gedoseerde capsules en geschikt voor langdurig gebruik.

Gebruik

Aanbevolen dagdosering:
Dagelijks 2 x 1 capsule bij een maaltijd.


Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (2 capsules) :

Vitamine A (889I.E.) 267mg

Vitamine B2 (riboflavine) 1.4mg

Vitamine B6 (pyridoxine HCL) 6mg

Vitamine C (ascorbinezuur- 40mg

Vitamine D3 (200I.E.) 5mcg

Vitamine E (27I.E.) 18mg

Biotine 1250mcg

Foliumzuur (Metafolin) 200mcg

Niacine (Vitamine B3) 20mg

Pantotheenzuur (Vit. B5) 30mg

IJzer 10.5mg

Koper 1000mcg

Mangaan 1mg

Selenium 44mcg

Zink 10mg

Co-enzym Q10 30mg

Bamboe (Bambusa vulgaris) extract bevat : 50% silica 50mg

Theestruik (Camelia Senensis L.) extract bevat 70% EGCG 100mg

Details
CNK4149324
FabrikantenNestle Belgilux
Merkenpure encapsulations