Welkom bij Apotheek Ghekiere

Van Advies tot Zelfzorg. Farmaceutische zorg met de glimlach.

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. 

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam: Katty Ghekiere. Zij staat voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren.

Leer haar beter kennen

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of zelf ophalen.

Lees meer

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven. Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp op het nummer +32 15 61 21 44.

Voorschrift online opladen

Zaterdag zijn wij enkel open voor vaccinaties op afspraak

maandag

08:30 - 12:00

14:00 - 18:30

dinsdag

08:30 - 12:00

14:00 - 18:30

woensdag

08:30 - 12:00

14:00 - 18:30

donderdag

08:30 - 12:00

vrijdag

08:30 - 12:00

14:00 - 18:30

zaterdag

gesloten

zondag

gesloten