Pure Encapsulations Vitamine D3 Liquid 22,5ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D3 liquid bevat triglyceriden met middellange keten als hypoallergene basis. De olie is dus vrij van verborgen allergenen.Een tekort aan vitamine D3 komt in veel Europese landen voor hoewel de aanmaak van deze 'zonnevitamine' door direct zonlicht op de huid plaatsvindt. De mate van lichaamseigen synthese wordt echter door verschillende factoren beperkt (seizoen, huidpigmentatie) en vermindert bovendien met de leeftijd. Een adequate aanvoer is dus heel belangrijk voor het behoud van de botdichtheid. Deze vetoplosbare vitamine is niet alleen essentieel voor het botmetabolisme, maar vervult bovendien talrijke functies in het immuunsysteem, het calciummetabolisme en de werking van de spieren.

Gebruik

Dagelijks 1 druppel bij een maaltijd.

Samenstelling

Inhoud per druppel (aanbevolen dagelijks gebruik)

  • Vitamine D3 (cholecalciferol) (1000 I.E.) 25 mcg
Gegevens
CNK3345998
FabrikantenAtrium Innovations, Nestle Belgilux
Merkenpure encapsulations
Breedte37 mm
Lengte38 mm
Diepte101 mm
Hoeveelheid verpakking22,5 ml