Aromaforce Bio Borstbalsem Tube 80ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Borstbalsem

BIO (ECO)


Verrijkt met 100% biologische essentiële oliën van eucalyptus, tijm, rozemarijn en welriekende alant, met zuiverende en rustgevende deugden.

De Aromaforce borstbalsem is een verlichtende balsem op basis van 100% biologische* essentiële oliën gekend voor de ondersteuning van de natuurlijke afweer en een gezonde ademhaling. Het aanbrengen van de balsem heeft een weldoend, verwarmnd effect.
Gebruik

Gebruiksaanwijzing:
• Breng een beetje balsem op de borst en nekbasis aan, en masseer omhoog tot achter de hals en oren tot volledige resorptie van het product. • Eén toediening per dag bij kinderen van 6 tot 12 jaar oud, en tot 2 toedieningen per dag vanaf 12 jaar.

Samenstelling

Ingrediënten:
Met essentiële oliën 100% biologisch*:Eucalyptus radiata, Rozemarijn, Bergthee, Saturejatijm, Welriekende alant

+ karite boter*

+ Plantaardige olie 100% biologisch* : Abrikozenpit

Gegevens
CNK3915436
FabrikantenPranarom International, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenPranarom
Breedte60 mm
Lengte60 mm
Diepte75 mm