Puressentiel Roller Reisziekte 7 Ess Olie 5ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

7 essentiële oliën die tegelijk op het zenuwstelsel als verteringsstelsel werken. Ze brengen opnieuw evenwicht en harmonie in het zenuwstelsel. Ze versterken en stimuleren het verteringsstelsel.

Ze helpen misselijkheid te bestrijden, en alle ongemakken die kunnen voorkomen bij verplaatsingen (wagen, boot, vliegtuig...)

Gebruik
  • De roller goed schudden.
  • Aanbrengen op de aders van de polsen, de slapen en de nek.
  • Nadat u de roller op uw polsen hebt aangebracht, wrijft u ze over elkaar en ademt u rustig en diep de op de huid vrijgestelde aroma's van de essentiële oliën in.
  • Adem zo 5 maal diep in.

Preventief gebruik:

  • meermaals in de loop van het uur vóór de reis (indien mogelijk 3 maal toepassen: ½ uur, ¼ uur en juist vóór het vertrek)
  • Opnieuw aanbrengen van zodra u een misselijk gevoel begint te krijgen.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

De huid niet langdurig blootstellen aan direct zonlicht na gebruik van het product - Vermijd elk contact met de ogen en met de slijmvliezen – Uit voorzorgen niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling

Combinatie van 7 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Tropische Basilicum, Citroen, Gember, Lavendel officinalis, Mandarijn, Marjolein, Pepermunt.
Indicatie

Bij reisziekte.

Details
CNK2459386
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte43 mm
Lengte123 mm
Diepte40 mm