Sjankara Rozenhout Ess. Olie 5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Aniba rosaeodora var. amazonica. (Linalool, geraniol, benzyl-benzoate). Afkomstig van wilde teelt uit Brazilië. Gebruikt bestanddeel is hout. Dit Rozenhout is CITES-gecertificeerd.

Rozenhout werkt als een bactericide, fungicide, is antiviraal, antiseptisch.

Het is een algemene huidverzorger, werkt huidkalmerend, wondhelend en heeft een astringerende werking naar het onderhuids bindweefsel toe. Het wordt gebruikt voor ieder huid-type maar vooral voor de ouder wordende huid om rimpels tegen te gaan en voor de droge huid.

Het kan gebruikt worden als spoeling voor donker haar en in huidkalmerende cosmetica. Heeft een goede werking op allerhande huidaandoeningen.

Kan verlichting geven bij bronchitisklachten, angina, keelontsteking.

Geeft extra energie bij oververmoeidheid.

Gegevens
CNK4371894
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara