Activox Propolis Pastilles Citrus Comp 24

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Activox® Pastilles, zuigpastilles om de keel te verzachten dankzij de verzachtende eigenschappen van heemst. Ze bevatten ook propolis die het immuunsysteem ondersteunt en de weerstand verhoogt. Vitamine C, ook aanwezig in deze pastilles, draagt bij tot de goede werking van het afweersysteem van het lichaam.

Gebruik

Zuig 1 tot 3 tabletten per dag naar behoefte.

Overvloedig gebruik kan laxerende effecten hebben. Gelieve de dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.

Samenstelling

INGREDIËNTEN: Vulstof: mannitol, sorbitol - Natuurlijke aroma's - Voedingszuur: citroenzuur - Extract van de wortel van Heemst (Althaea officinalis L.) - Papaïne gewonnen uit Papaya (Carica papaya L.) - Propolis extract - Vitamine C - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Zoetstof: steviolglycosiden.

Voor 1 tablet:

  • 30 mg Propolis extract
  • 35 mg Papaïne mg
  • 150 mg Heemst-extract
  • 20 mg vitamine C

Voor 2 tabletten:

  • 90 mg Propolis extract
  • 105 mg Papaïne
  • 150 mg Heemst-extract
  • 60 mg vitamine C
Indicatie

Neus-, Keel-, Ooraandoeningen.

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen met voorgeschiedenis van allergieën voor de producten van de bijenkorf. Op afstand nemen van medicatie (1 uur).

Details
CNK4265724
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma