Arkofluide Gewrichten Amp 20x10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arkofluides® Gewrichten is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd om het gewrichtscomfort te verbeteren.

Dankzij zijn unieke knowhow biedt Arkopharma u een formule aan van 100 % plantaardige oorsprong, waarin planten uit de Biologische Landbouwgecombineerd worden in een drinkbare oplossing, gegarandeerd zonder zoetstof, zonder bewaarmiddel en zonder alcohol.

Gebruik

Voedingssupplement.
Bestemd voor volwassenen.

  • 1 ampul per dag innemen.
  • De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden.

PRAKTISCH

Schud de ampul vóór het openen. Rekening houdend met het natuurlijk karakter van het product kan een lichte neerslag verschijnen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit.

Klop met uw wijsvinger tegen elk uiteinde van de ampul. Breek met behulp van een stukje keukenrolpapier het 1e uiteinde van de ampul. Doe dit niet boven het glas om eventuele glasscherven in het glas te voorkomen.

Draai de ampul om en plaats het 1e uiteinde boven het glas. Breek met behulp van een stukje keukenrolpapier het 2e uiteinde af. Laat de vloeistof uit de ampul lopen. Voeg een half glas water of vruchtensap toe (125 ml).

Samenstelling

Detail van de ingrediënten

Bio plantenextract [verkregen uit 260 mg bovengronds gedeelte van bio Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens), 260 mg schors van bio Schietwilg (Salix alba) en 165 mg blad van bio Zwarte aalbes (Ribes nigrum) per ampul] – Extract van de wortel van bio Harpagophytum (1) (Harpagophytum procumbens) [verkregen uit 500 mg planten, aangewend per ampul] – Bio Agavesiroop – Bio Citroensap.

(1) 38 % van de ingrediënten uit de landbouw zijn afkomstig van de eerlijke handel.


Gemiddelde voedingsinformatie

Voor 1 ampul
Plantenextract 8,2 g
Extract de wortel van Harpagophytum 6 g
Gegevens
CNK3664497
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma
Breedte121 mm
Lengte171 mm
Diepte43 mm