Heliclar 500 Comp 21 X 500mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Ja

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen

  • 1 tablet, 3 maal per dag gedurende 14 dagen

Toedieningswijze

  • Bij de maaltijden in te nemen
Indicatie

Duodenale ulcera

  • Is, in associatie met een geneesmiddel dat de zuursecretie verlaagt, aangewezen voor duodenale ulcera die met de aanwezigheid van Helicobacter pylori samenhangen, en dat met het oog op de uitroeiing van deze kiem om aldus het aantal recidieven te verminderen
Contra indicatie

- Clarithromycine is tegenaangewezen bij patiënten die overgevoelig zijn voor macroliden.
- Combinatie met moederkoornalkaloïden.
- In de regel zijn macroliden tegenaangewezen in geval van ernstige leverinsufficiëntie.
- Clarithromycine is tegenaangewezen bij patiënten die met terfenadine worden behandeld, in het bijzonder als er antecedenten zijn van hartstoornissen (aritmie, bradycardie, verlenging van het QT-interval, ischemische cardiopathie, congestieve hartdecompensatie) of van stoornissen in de elektrolytenbalans.

Details
CNK1244524
FabrikantenViatris
MerkenViatris
Breedte81 mm
Lengte109 mm
Diepte30 mm
Verpakkingshoeveelheid21
Bijsluiter