Puressentiel Afslanking Verzorg.olie Reinig. 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

AFSLANKER DROGE OLIE met 18 essentiële oliën

Synergie van 18 essentiële oliën met verstevigende, tonifiërende eigenschappen om het huidweefsel te verbeteren. Ideaal om het sinaasappeleffect te verzwakken en de cellulitis te vervagen.

Gebruik

Giet een klein beetje droge olie in de handpalm. Onderwerp de goed gedroogde huid dan aan een stevige en herhaalde massage van de benen, dijen, buik en armen. Respecteer altijd de richting van de veneuze retour (van onder naar boven). Doe dit 2 maal per dag gedurende 2 maanden.

Indicatie

OM TE HELPEN :

  • HET SILHOUET TE VERFIJNEN.
  • HET SINAASAPPELEFFECT TE VERZWAKKEN
  • DE HUID TE VERSTEVIGEN EN TE TONIFIËREN.
Contra indicatie

Af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar, aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven De niet-vette textuur penetreert zeer gemakkelijk en laat geen sporen na.

Gegevens
CNK3507472
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte50 mm
Lengte170 mm
Diepte48 mm