Sjankara Osmanthus Absolue 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Osmanthus fragrans (Palmitic acid, linoleic acid, dihydro bèta ionone, bèta ionone).

Afkomstig uit China. Gebruikt deel is de bloem.

Deze bijzondere en kostbare ethersiche olie (absolue) is afkomstig van een kleine struik, de Osmanthus fragrans, die van nature enkel in China en Japan voorkomt. Voor de productie van 1 kg absolue zijn tot 3000 kg osmanthus bloemen nodig. De geur is bloemig, jasmijn-achtig met een zoete, fruitige ondertoon van perziken en rozijnen.

De werking is vrij goed vergelijkbaar met die van jasmijn. Osmanthus is opwekkend bij neerslachtigheid, wordt beschouwd als een afrodisiacum en is een uitstekend verzorgingsmiddel voor huid en haar.

Details
CNK4371597
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara