Syneo 5 Man Deo A/transpirant 30ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dé antitranspirant deodorantspray voor mannen tegen (overmatig) zweten, tot wel vijf dagen lang! Nooit meer last van zweten en een onaangename zweetlucht.

Door de speciale combinatie van actieve ingrediënten werkt syNeo 5 MAN tot wel vijf dagen lang tegen een onaangename zweetlucht en transpiratie. De deodorantspray van syNeo 5 MAN reduceert transpiratie en voorkomt een onaangename zweetlucht. De toevoeging van allantoïne en panthenol beschermen tegen irritatie en het uitdrogen van de huid.

Gebruik

De hoogwaardige deodorant spray werkt al meteen vanaf het eerste gebruik. Breng de antitranspirant aan op de droge huid, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan, zodat het gedurende de nacht goed kan intrekken. Wanneer je je voor gebruik eerst wilt wassen of douchen, wacht dan minimaal 30 minuten voordat je de deodorant op de huid sprayt. Dan heeft de huid voor het gebruik voldoende tijd om te drogen. Spray de deodorant maximaal drie keer onder elke oksel (bij gebruik op de voeten, maximaal vier keer sprayen op elke voet) en houd tijdens het sprayen minimaal 20-25 cm afstand tot de oksel. Gebruik de syNeo 5 deodorant niet in combinatie met andere antitranspiranten.

Laat de deodorant bij voorkeur de hele nacht inwerken. De volgende dag kun je wassen of douchen zonder verlies van werking! Als de syNeo 5 niet meer werkt, brengt je deze opnieuw aan.

Samenstelling

Aqua, Alcohol denat., Aluminium Chlorohydrate, Aluminium Chloride, Glycerin, Propanediol, Panthenol, Polysorbate 20, Saccharomyces Fermet, Allantion, C.I. 42051

Indicatie

Antitranspirant deodorantspray voor mannen.

Gegevens
CNK3103769
FabrikantenCophana, Heijne import
MerkenSyneo
Breedte39 mm
Lengte119 mm
Diepte28 mm