Suprasorb A Kp Steriel 5x 5cm 10 20440

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Suprasorb® A kompres stimuleert de wondgenezing door het hoge opnamevermogen voor exsudaat. Bij het opnemen van wondexsudaat ontstaat een uitwisseling tussen calciumionen van het wondverband en natriumionen in het wondexsudaat waardoor een gel wordt gevormd. In deze gel worden bacteriën en celdebris ingesloten en ontstaat een vochtig wondmilieu.

Naast het stimuleren van de wondgenezing biedt Suprasorb® A Kompres bovendien een hoog comfort door een bijzonder zachte structuur en een eenvoudige tamponneerbaarheid.

Samenstelling

calciumalginaat-vezels

Indicatie

Voor de verzorging van niet-geïnfecteerde wonden, als deze sterk exsuderend, oppervlakkig of diep zijn.

Indicaties:

  • arteriële ulcera
  • veneuze ulcers
  • diabetische ulcera
  • split-skinafnameplekken
  • decubitus
Details
CNK1544444
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte98 mm
Lengte151 mm
Diepte32 mm
Verpakkingshoeveelheid10