GUM® HaliControl® Mondspoelmiddel 300ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Herstelt de frisse en gezonde adem. De drievoudige werking bestrijdt de oorzaak van een slechte adem en biedt weer controle over de adem. Het vangt en neutraliseert de geurproducerende verbindingen en remt de vorming hiervan dankzij de BreathClear technologie. Levert direct en langdurig een frisse adem dankzij geavanceerde OptaCool technologie. Elimineert bacteriën die slechte adem veroorzaken dankzij de gecombineerde actie van CPC en OptaFresh technologie.
Gebruik
Gorgel tweemaal per dag minimaal 30 seconden met 10-15 ml mondspoelmiddel, na het poetsen van de tanden. Niet doorslikken. Buiten bereik van kinderen houden.
Details
CNK2901783
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte70 mm
Lengte180 mm
Diepte50 mm
Verpakkingshoeveelheid300 ml