Mollelast Haft Windel Adh Lat.free 6cmx 4m 89591

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De cohesieve biëlastische fixatiezwachtel met bijzonder rekgedrag kleeft aan zichzelf, niet aan huid of haar. Overeenkomstig de behoefte verkrijgbaar in verscheidene uitvoeringen: Mollelast haft, Mollelast haft color en Mollelast haft latexvrij.

Mollelast haft is lengte-elastisch en overdwars rekbaar, waardoor het goed zit zonder veel plooiing. Daardoor kan de zwachtel oOK bij conische lichaamsdelen perfect worden aangebracht en biedt hij zelfs rond gewrichten stevig houvast, dankzij de uitstekende hechting tussen lagen. OOK bij beweging toont het product zich betrouwbaar: geen insnoeren en verschuiven.

De goede cohesieve eigenschappen zijn het gevolg van een microcoating. Verder is het dun getricoteerde materiaal zeer luchtdoorlatend en huidvriendelijk.

Het verband dient onder andere ter fixatie van kompressen, katheters en castspalken (zoals Cellacast Longuette) en biedt steun, bijvoorbeeld bij lichte sportblessures.

Mollelast is er ook latexvrij. d.w.z. met een synthetische microcoating (vrij van natuurlijke latex). Met het latexvrije product staat gebruikers een bijzonder goed verdragen fixatiezwachtel ter beschikking met de beproefde eigenschappen van de Mollelast.

Samenstelling

66% viscose, 34% polyamide, met non-allergene synthetische microcoating.

Indicatie
  • ter fixatie van lichaamsdelen
  • ter fixatie van verband en katheters
  • voor compressie
Gegevens
CNK2831766
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte55 mm
Lengte70 mm
Diepte54 mm