Pure Encapsulations Cranberry Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cranberries (Veenbessen) worden al eeuwenlang in Noord-Amerika gebruikt als een natuurlijk middel voor de persoonlijke hygiëne van vrouwen. De CranMax® in Cranberry-extract is een natuurlijk, zuiver cranberry-concentraat, dat wordt verkregen door middel van de zogenaamde Bio-Shield®-technologie. Dit unieke, gepatenteerde proces zorgt ervoor dat het extract in het bovenste spijsverteringskanaal intact blijft tot het diepere delen van het maagdarmkanaal bereikt, waar het uiteindelijk beter kan worden geabsorbeerd dan het geval zou zijn met conventionele Cranberry-extracten. Cranberry- extract van Pure Encapsulations® bevat 500 mg CranMax®.

Gebruik

1 capsule per dag tussen de maaltijden.

Samenstelling

Cranberry-Veenbes (Vaccinium macrocarpon) extract (CranMax® ) 500 mg

CranMax® bevat 17% anthocyanidinen (ACs) en is een geregistreerd
handelsmerk van Pharmachem Laboratories, Inc.

Ingrediënten: Veenbes (Vaccinium macrocarpon Aiton) extract, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), veenbes (Vaccinium macrocarpon Aiton) vezels, veenbes (Vaccinium macrocarponAiton) olie, vulstof: guar gom, emulgator: zonnebloemlecithine.

Gegevens
CNK3706066
FabrikantenAtrium Innovations, Nestle Belgilux
Merkenpure encapsulations
Breedte58 mm
Lengte99 mm
Diepte55 mm