Vichy Eau Thermale 150ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vulkanisch thermaal water van Vichy met 15 mineralen om de huidbarrière te helpen versterken en de celvernieuwing van het huidoppervlak te ondersteunen. Vichy Vulkanisch Mineraliserend Water helpt de huid tegen externe agressies te beschermen en laat de huid stralen van gezondheid. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige.

Gebruik

1. Wat doet Vichy Vulkanisch Water?Ontstaan in de diepten van de Franse vulkanen en aangedreven door 15 essentiële mineralen, is het klinisch bewezen dat Vichy Vulkanisch Water de huidbarrière versterkt, beschermt tegen externe factoren zoals UV-stralen en vervuiling, de huid kalmeert, en de pH-waarde van de huid weer in evenwicht brengt.

2. Welke mineralen zitten er in Vichy Vulkanisch Water?
Vichy Vulkanisch Water bevat een unieke samenstelling van 15 verschillende mineralen: Calcium (Ca), Ijzer (Fe), Mangaan (Mn), Fluorine(F), Kalium (K), Silicium (Si), Magnesium (Mg), Natrium (Na), Zwavel (S), Boor (B), Lithium (Li), Strontium (Sr), Hydrogene carbonaten (HCO3-), Ammonium (NH4+), oOthofosfaat-ionen (PO43).

Samenstelling

AQUA

Indicatie

Voor mannen en vrouwen die hun huid willen kalmeren of verfrissen, ongeacht het huidtype.

Aanbevolen voor de gevoelige huid

Gegevens
CNK2021418
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy
Breedte53 mm
Lengte52 mm
Diepte185 mm