Vichy Pt Eau Tonique Fraiche 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze reinigende tonic van Vichy verwijdert make-upresten en onzuiverheden voor een fris huidgevoel. Geformuleerd zonder alcohol en bevat glycerine voor een hydraterend effect. Uw huid voelt schoon, zacht en fris aan. De tonic is dermatologisch getest en hypoallergeen. Geschikt voor een gevoelige huid.

Gebruik

1, Waar is deze reinigende tonic geschikt voor?Gebruik de reinigende tonic van Vichy na het reinigen van uw huid om de allerlaatste resten van make-up en onzuiverheden te verwijderen voor een schoon en fris huidgevoel.

2. Wat doet Vichy Vulkanisch Water?
Geboren in de diepten van de Franse vulkanen en aangedreven door 15 essentiële mineralen, is het klinisch bewezen dat Vichy Vulkanisch Water de huidbarrière versterkt, beschermt tegen externe factoren zoals UV-stralen en vervuiling, de huid kalmeert, en de pH-waarde van de huid weer in evenwicht brengt.

3. Waar doet glycerine?
Glycerine is een hydraterend ingrediënt dat een aanzienlijke hoeveelheid water in de buitenste lagen van de huid kan vasthouden.

Samenstelling

Aqua / Water - Peg-8 - Glycerin - Peg-60 Hydrogenated Castor Oil - Disodium Edta - Copper Sulfate - Myrtrimonium Bromide - Parfum / Fragrance

Indicatie

Gezichtsreiniger - Make-up verwijderen voor de gevoelige huid.

Gegevens
CNK3164829
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy
Breedte65 mm
Lengte167 mm
Diepte35 mm