Bio-pycnogenol Caps 120+30 Promo

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Gepatenteerd extract van de schors van de Franse maritieme pijnboom (Pinus pinaster). Bevat natuurlijk voorkomende bioflavonoïden.

Gebruik

2 keer 2 tabletten per dag gedurende één week, daarna 2 tabletten per dag, in te nemen tijdens een maaltijd. Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

samenstelling per tablet :

Mikrokristallijne cellulos, Maltodextrine en magnesiumzouten van vetzuren, Dennenextract (Pinus maritima) : Pycnogenol® : 40 mg, Hypromellose, Tricalciumfosfaat

Indicatie

Doorbloeding en celbescherming

Contra indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Details
CNK3688785
FabrikantenPharma Nord
MerkenPharma Nord
Breedte91 mm
Lengte142 mm
Diepte43 mm