Drainage Muizenoor 60ml Boiron

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Muizenoor Muizenoor ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam, stimuleert de eliminatie van water en giftige stoffen. Bevordert de goede werking van de urinewegen. Bevat flavonoïden en fenolen.

Gebruik

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met dedoseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670 mg Pilosella-extract.

Samenstelling

Hydroalcoholisch extract van de gehele bloeiende plant van Pilosella (alcohol, water, Hieracium pilosella L.). Alcohol 65%.

Indicatie

Ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam.

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijlworden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Gegevens
CNK4274387
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron
<