Pranabb Bio Verzachtende Roller 15ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze gel werd speciaal voor baby's geformuleerd en kalmeert onmiddellijk zwelling en jeuk bij een insectenbeet. De essentiële oliën van lavandin, akkermunt en kurkuma vormen samen met Calendula plantaardige olië een synergie met een verzachtende en kalmerende werking. De gel, onder de vorm van een roller, is praktisch in gebruik en gemakkelijk overal mee te nemen.

Gebruik

Mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Kinderen van 3 maanden tot 3 jaar: 3 tot 4 keer per dag aanbrengen.

Samenstelling

Met essentiële oliën, 100% biologisch* : Lavandin super, Akkermunt , Kurkuma.

+ Plantaardige oliën : alendula et Zonnebloem

Contra indicatie

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 maanden - Vermijd contact met de ogen - Buiten het bereik van jonge kinderen houden - Beschermen tegen licht en warmte. UITWENDIG GEBRUIK.

Gegevens
CNK4121299
FabrikantenPranarom International, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenPranarom