Sjankara Alant Ess. Olie Bio 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Inula graveolens (Camphene - Bornyl acetate). Afkomstig uit Frankrijk. Gebruikt bestanddeel is de plant.

Volgens P. Franchomme en dr. D. Pénoël is dit zowat de krachtigste slijmoplossende olie die er bestaat. Heel wat krachtiger zelfs dan de etherische olie van hyssop. Dit is vooral van belang voor mensen die lijden aan chronische luchtwegenklachten. Alant heeft tevens goede hoestdempende eigenschappen.

Toch een waarschuwing voor mensen met allergie. Een reactie is immers niet uit te sluiten. Franchomme en Pénoël waarschuwen bij het gebruik van deze olie ook voor de mogelijkheid van het optreden van een "eliminatie-crisis". Volgens hen is dit zelfs wenselijk. Verwar dit niet met een allergische reactie.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij kinderen < 6 jaar en zwangere vrouwen.

Details
CNK4369732
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara