Sjankara Citroenschil Ess. Olie 11ml Bio

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Citrus limon. (Limonene - Beta pinene - Gamma terpinene - Citrals). Afkomstig uit Italië. Gebruikte bestanddelen zijn de schil en de pers.

Een verfrissende etherische olie, licht opwekkend. Citroenolie doet onaangename geuren verdwijnen (in verstuiving).

Zeer belangrijke eigenschappen: citroenolie stimuleert het natuurlijke afweersysteem en de werking van de lever: helpt afvalstoffen uit ons lichaam te elimineren.

Deze olie stimuleert ook het geheugen, vooral op korte termijn, en verbetert de concentratie. Geeft een opmonterend, levenslustig gevoel.

Bij bloedneus op de buitenkant inmasseren. Als dat geen effect heeft dan kan Geranium Bourbon en/ of Zonneroosje uitkomst bieden.

Puur bij insectenbeten/ -steken.

Reduceert nachtmerries (in verstuiving).

In synergie verliest Citroenschil grotendeels zijn werking.

Binnen het jaar opmaken; citroenschil is namelijk geperst en niet gedestilleerd.

Contra indicatie

LET OP: Niet in bad gebruiken!

Details
CNK4370011
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara