Sjankara Pepermunt Ess. Olie Bio 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mentha x piperita var. piperita. (Menthol, menthone, neomenthol). Afkomstig uit India. Gebruikt bestanddeel is de plant.

Pepermunt is een opwekkende, energiegevende en stimulerende etherische olie. Zij verhoogt de concentratie en houdt je alert.

Deze etherische olie stimuleert de spijsvertering en de lever. Vooral geschikt voor mensen die problemen hebben met het verteren van vetten. Een ideale etherische olie als digestief na een zware maaltijd.

Verder is pepermunt een goede tijdelijke pijnstiller door het verkoelende effect bv bij hoofdpijn/ migraine in uitwendige toepassing.

Contra indicatie

Opgelet: Niet in bad gebruiken!

Niet verstuiven/ verdampen in aanwezigheid van baby's.

Details
CNK4371472
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara